Izberite najkvalitetnejša PVC okna – PVC okna STOPAR

september 26, 2013 v Neuvrščeni

pvc-okna-stopar

Funkcije PVC oken

Okna so vsekakor izredno pomemben element v vsaki stavbi ali stanovanju. PVC okna omogočajo, da lahko bivamo v bolj svetlih in prijetnejših prostorih. PVC okna nam nudijo zaščito pred zunanjim svetom, vremenskimi vplivi obenem pa nam dobra in kakovostna okna prihranijo visoke stroške ogrevanja oziroma hlajenja.

Materiali naših PVC oken

Pvc okna izdelujemo iz visokokakovostnih PVC profilov nemškega proizvajalca GEALAN in sicer iz njihove serije IQ 7000 ter IQ 8000. Za večjo trdnost skrbijo pocinkani jekleni profili, vgrajeni v srednjo komoro PVC profila, odlično tesnenje pa zagotavljata dve visoko elastični tesnili. Na vsa PVC okna je mogoče vgraditi prezračevalni sistem GECCO, kateri omogoča zračenje tudi pri zaprtem oknu.

PVC okna je potrebno prezračevati

PVC okna je potrebno vsekakor skrbno prezračevati. Razlog se skriva v izredni tesnilnosti pvc oken. Okna ne dopuščajo nekontroliranega pretoka toplo – hladnega zraka. Rosenje se pojavi le v prostorih, kjer je povišana vlaga. To pa se vam ob rednem in pravilnem prezračevanju vsekakor ne bo dogajalo.

Zakaj izbrati naša PVC okna?

Verjetno se sprašujete zakaj bi pravzaprav kupili PVC okna pri nas? Razlogov za nakup je seveda več pa poglejmo ključne prednosti naših PVC oken:

– Materiali iz katerih izdelujemo PVC okna so izredne kakovosti nemškega proizvajalca GEALAN, ki vam omogočajo še boljše tesnenje.

– PVC okna so narejena iz profilov, ki imajo različno število komor in ojačitve v notranji strukturi.

– Materiali, ki jih vsebujejo naša PVC okna so UV obstojni, kar pomeni, da se ne starajo, bledijo in rumenijo.

– Prav tako so naša PVC okna še bolj odporna na vremenske vplive in prav zaradi tega vam bodo okna služila dlje časa.

– Velika prednost PVC oken je tudi, da ne potrebujejo nadležnega barvanja in zato ni bojazni, da bi jih razjedel črv.

Montaža PVC oken

Navsezadnje, ko se odločate za izbiro ponudnika PVC oken, morate biti pazljivi, kako vam opravijo montažo oken. V našem podjetju se zavedamo, da je kakovost vgradnje PVC oken ključnega pomena, da bodo okna opravljala svojo funkcijo. Prav zaradi tega se vsaki stranki 100 % posvetimo in opravimo vgradnjo in montažo PVC oken najboljše kar se da. Naše montaže so opravljeno strokovno in profesionalno, saj želimo, da so naše stranke zadovoljne.

Več si poglejte na PVC OKNA

pvc okna zračenje

pvc okna zračenje